pátek 1. ledna 2016

OTEVŘENÁ ZPOVĚĎ OHLEDNĚ TWITTERU, VŠECHNO, CO JSTE CHTĚLI I NECHTĚLI VĚDĚT! (part 1)

NAZDAR ČURÁCI! *stěrače jak to dělávají youtuberky*

Ba dum tss. To má být asi entrée.

Vůbec nevím, jak a čím začít, jsem z toho docela nervózní a jelikož v tomhle nejsem fakt dobrá, neumím psát, plácám jedno přes druhé, píšu jak buran, nedodržuju odstavce a spousta dalších hovadin, tak doufám, že budete dost shovívaví.

Článek (pokud se tomu tak dá říkat) jsem plánovala už dlouho a 2015 mi přišlo jako to správný téma, protože se netajím tím, že to byl nejlepší rok v mém dosavadním životě. Ať už je jednalo o lásku, školu, koncerty, twitter, cestování, sny i různé maličkosti. Bylo toho opravdu hodně a já jsem za to fakt ráda, protože předešlé 4 roky stály za hovno od psa a bylo to spíš utrpení, proto mě překvapilo, že konečně potkalo trochu štěstí i mě, můj život se obrátil a zlepšil o milion stupňů.

Btw tady musím podotknout, když koukám na twitter a každej druhej tweet je ve stylu "2016, buď prosím dobrej". Vtip je v tom, že jsem kdysi byla přesně taky taková. Už jsem ani nedoufala, že se něco zlepší, každej rok probíhal můj Silvestr stejně. Nastala půlnoc, v ruce jsem držela skleničku s rychlýma špuntama, v duchu si pro sebe popřála šťastnej Novej rok s jediným přáním, abych byla aspoň trochu šťastná.
Lidé si ovšem neuvědomují, že bez nějaké snahy to nepůjde. Většina mi příjde jako ubrečení kakáči, kteří prostě očekávaj, že jim to štěstí doslova zaklepe na dveře nebo co. To jsem si kdysi taky naivně myslela. Bohužel takhle to nefunguje, musíte zvednout prdel, porvat se s krutou realitou a to svoje štěstí a místo si najít a udržet.
Teď by se mohlo stát, že se ozve nějakej rádoby sociofobik, někdo, kdo se bojí lidí, extrémně se stydí nebo nevím. Nenamlouvejte si píčoviny, ukažte mi papíry od psychouše, že jste fakt nemocní a nevymýšlejte si takové sračky. Každej svýho štěstí strůjce. Chápu, že to nepůjde snadno, ale je třeba tu řiť fakt zvednout, něco se sebou začít dělat, snažit se změnit/zlepšit, zapracovat na tom, místo toho breku. Proslov jak víno, cítím se jak Zeman.

No kurva, to jsem zas odbočila úplně mimo mísu, you see, přesně o tomhle jsem mluvila, něco mě napadne a už směřuju jinam, než jsem chtěla.

Takových keců můžu napsat hromady, ale zpátky k tématu, protože tohle jsem původně chtěla věnovat twitteru a taky to tak bude, doufám, že se dohrabu někdy konce hah.

TWITTER

Třeba vás někdy napadlo....Jak to všechno začalo? Kde se ta holka vzala? Jak to, že jí sleduje tolik lidí? Jaké je její tajemství? Tady jsou možná odpovědi, které hledáte. S pravdou ven.


Profil založen někdy v červnu 2011.



Jméno vzniklo vlastně ani nevím pořádně jak.
@ - user name mě napadlo tak, že kdysi Justin prostě žertoval o tom, že Chuck Norris je jeho otec a já pak někde na netu zahlídla zdrobnělinu "chucky", což mi přišlo strašně roztomilý, "noris" jen s jedním r proto, aby se to nepletlo, bylo to volný, tak jsem do brala.
This sucks - úplně náhodně, trávila jsem hodiny na netu tím, že jsem projížděla stránky typu "funny twitter names", takže těch jmen prošla mým twitterem opravdu spousta, momentálně si vzpomínám na něco jako Pornosaur, Eat my shorts a smell my farts, pak bylo nahozeno vlastně TS, už jsem měla víc followers a všichni si tak nějak zvykli a mně se to už nechtělo měnit a takhle to zůstalo dodnes.


Twitter jsem si založila převážně kvůli sledování svých oblíbených celebrit (jako asi každý v té době hah), takže byl používán jako fan/fangirl account.
Moc používaný nebyl, jelikož jsem pořádně nevěděla jak na to.
Všechno začalo, řekla bych, až o rok později, kdy jsem měla nejlepší kamarádku se stejnými zájmy, uměla dobře anglicky a měla ráda stejné kapely/zpěváky. Společně jsme se tedy vrhly do psaní.
Twitter skvěle sloužil na výměnu názorů při hádkách. Když jsme na sebe byly naštvané, tak jsme prostě napsaly, co si každá myslíme a čekaly na odpověď té druhé. Což vlastně na twitteru zůstalo dodnes a bere se to už jako normální věc.

Později mě psaní chytlo a vážně bavilo i když jsem neměla žádné "obecenstvo", nebo možná měla, ale bylo převážně anglicky mluvící.
Začala jsem tedy psát své myšlenky v angličtině, spamovala jsem celebrity o follow a když se mi podařilo něčí follow získat, tak jsem z toho byla doslova na větvi.
Říkáte si něco jako "omg, ten dotyčnej se koukal na můj profil, viděl moje jméno a kliknul na follow button" i když to může být otázka sekund, ale i tak.


Když se bavíme o celebritách, tedy verified users (uživatelé s fajfkou), tak se mi jich za ty cca 4 roky nasbíralo docela dost. Což považuju samo o sobě jako úspěch i když je to celé v podstatě vlastně jen o štěstí, spamování a o tom, jestli si vás dotyčný zrovna všimne. Ve všech případech byly mé "lovy" na celebrity úspěšné.
Tady je tedy pár verified profilů, které byste mohli znát a které mě followují:

  • Justin Bieber 
  • Cody Simpson
  • NE-YO
  • Jason Derulo
  • Austin Mahone
  • Shawn Mendes
  • Nash Grier
  • Madison Beer
  • James Arthur
  • Frankie Grande (bratr Ariany)
  • Beau Brooks (Janoskians)
  • Thomas Parker (The Wanted)
  • Keaton Stromberg (Emblem3)
  • King Bach (viner)
  • MKTO
  • Sarah Stalker (lol)
Druhý profil:
  • Alli Simpson 
  • Jai Brooks (Janoskians)
  • Becky G
  • Redfoo
  • Emblem3
  • MAGIC!
  • Wesley Stromberg (E3)
  • James Yammouni (Janoskians)
  • Dove Cameron
  • Max George (TW) 

Později jsem s tím tak nějak přestala, protože můj "ofišl" profil se stával známější a známější a lidem to spamování a rtování celkem vadilo, dostávala jsem hodně unfollows, tak jsem se na to vysrala.
Což nakonec vůbec nevadilo, protože celebrity to očividně taky přestalo bavit a "follow spree" jsem nezahlídla už vážně dlouho. S/o hlavně aplikaci Shots, díky které se mi povedlo získat Justinův follow.


Přesunem se dál....

Takže jsme v roce 2014, kdy se mi 12. března povedlo překonat první TISÍCOVKU. Dokonce to mám vepsaný v mým before i die seznamu něco jako "reach 1k on twitter", takže jsem byla opravdu šťastná, že jsem to mohla zaškrtnout i když většina followers byla stále anglicky mluvící.
Pár Čechů už se v té době našlo, někteří z nich mě sledují dodnes, za což jim patří můj obdiv.

Tady se musím zastavit a zmínit, že to všechno byl takovej můj malej sen, teď si někdo může říct "Cože? Seš normální? Vždyť je to jenom sociální síť a čísla, který nic neznamenaj."
Upřímně, vždycky jsem si říkala, když jsem poprvé zahlídla a sledovala český účty, jak by to bylo super, kdyby mě taky sledovali Češi, měla bych na tweetech desítky fejvů a rts...
Šrotovalo mi to celou dobu v hlavě a tak jsem si řekla "Proč ne? Třeba to jednou výjde" a začala jsem tweetovat v češtině, občas jsem ještě hodila něco v angličtině, protože jsem neuměla vyjádřit to, co cítím v češtině (čeština je debilní, přiznejme si to), pak jsem s ní ale úplně přestala a z mého twitteru se rázem stal pouze český.

And we´re back..Takže poté, co jsem dosáhla první tisícovky se moc toho nedělo, nijak ten počet followers dál nestoupal, když se zadařilo, tak jsem měla u tweetů 2-4 fejvrity (lol a koukněme se teď, to je ale rozdíl co?) a byla z toho nadšená.


Ten pravý zlom přišel až někdy ke konci roku 2014 a na přelomu 2015.
Jsme tedy v roce 2015, kdy se mi další tisícovku povedlo překonat za tři měsíce - 31. března = 2K FOLLOWERS.
Teď už jen v rychlosti ať můžete vidět, že to stoupalo neuvěřitelnou rychlostí:


3K - cca 5. července 2015

4K - 27. července 
5K - 31. srpna (btw opravdu mě tehdy překvapilo, že hešteg #ChuckyTo5K cca 50+ lidí)
6K - 3. listopadu
7K - 27/28. prosince


Byla jsem opravdu překvapená v životě by mě totiž nenapadlo, že tolik lidí bude číst mé myšlenky a každodenní sračky. I teď nad tím zůstávám sedět s otevřenou držkou.

Pro někoho to můžou být jen blbé čísla, ale já si díky tomu dokazuji spoustu věcí a jsem na sebe vlastně zasraně hrdá, protože kdo to tohle může jen tak říct?
Obyčejnej člověk, kterej není slavnej, nepíše blog, nejutubuje a používá pouze svoje myšlenky, které navíc dokáží pobavit tolik lidí *poplacává se po zádech*. 
Za rok 2015 jsem opravdu grateful, posunulo mě to v několik ohledech úplně jinam a pociťuji, že jsem i jiný člověk. 


Pojďme se podívat na twitter statistiky v roce 2015:



V roce 2015 jsem postla 19 828 tweetů,

Celkově shlédnutí na tweetech bylo neuvěřitelných 19 273 000,
Můj profil navštívilo 552 664 lidí,
Moje jméno bylo zmíněno/označeno ve více než 14 573 příspěvcích/tweetech,
Za rok 2015 mi přibylo 6011 followers...


Ufff, já jsem z toho docela v prdeli, abych pravdu řekla..


Tady myslím, že to utnu.
Chtěla bych to rozdělit na dvě části, jelikož tahle byla věnovaná spíš tomu, jak to začalo a statistikám, tak druhou část bych ráda věnovala lidem na twitteru.
Koho mám ráda, koho nesnáším, jaký mám na koho názor, jak vnímám různé ty vaše gangy a týmy, chování, tweety, lidi, kteří na mě neustále pičujou, co mi twitter vzal/dal a taky například proč se "schovávám" za vtipnou postavičku jménem Chloe...
To se dozvíte v příští epizodě AKTA X lol. Doufám, že mi dáte nějaký feed back, dokonce vy sami můžete napsat třeba otázky, nebo to, co by vás zajímalo, protože já na něco určitě zapomenu, to bych nebyla já.


Tak ke konci bych Vám ještě ráda popřála teda happy new year, ať jste happy, potraty kopejte do hlavy a vůbec si je nevšímejte.
Díky, že jste to četli, pokud jste to dočetli až sem jste vážně supr! Jo, přesně ty! Mluvím o tobě.
Mějte se fanfárově a mír s vámi, potrati.
Vaše milovaná Chuckyna ♥





5 komentářů:

  1. Zdar smrade! By mě zajímalo, jestli si mě ještě pamatuješ.
    Začala jsem tě sledovat někdy v červenci, tudíž můžu ještě pořád říct, že si pamatuju tvoje 3K. Bože, kde jsou ty doby! Na tvých tweetech jsem přežila prázdniny, takže děkuju, protože jinak by byly víc nudné. Myslím, že od té doby jsi prošla nějakým vývojem, ale v jádru jsi to pořád ty, což se o spoustě tady už říct nedá. Bohužel.
    K článku mám jen to, že upozornění na začátek bylo vtipné a i trochu pravdivé, tak ti to tu nemůžu zkritizovat (protože kritizování mi kurevsky jde!). Byl to fajn článek, pro mě rozhodně ne dlouhý a čtivý (jak jsem zmínila už ve tweetu, píšeš mně podobnému stylu, takže jsem jako doma). A taky bylo hrozně fajn se dozvědět, jak začala moje oblíbená twitřanka.
    Děkuju a přeju ještě kurevsky lepší rok, než byl 2015, protože byl hodně skvělý.
    @deadwitchHedwig (@sallyanightmare)

    OdpovědětVymazat
  2. chucky, ty si niečo ako queen of da twitter (a hajzel lol). článok ma pobavil a úprimne prekvapil, pretože ty aj svoje problémy dokážeš v tweete napísať tak, že to ľudí pobaví. no ale aj tebe želám šťastný nový rok, čo najmenej potratov, a aby tie čísla followers stále rástli :)

    OdpovědětVymazat
  3. Lol,napsala si to víc než výstižně,si fakt dobrej potrat :DD
    Můj silvestr stál za hovno ale ty a tvoje tweety mi to neskutečně zlepšili :))
    Ps: všichni kdo jedem 12.listopadu na biebra do 02 bysme si měli dát nějaký heslo a podle toho se najít aby jsme tam netrapčili každej sám xd

    OdpovědětVymazat
  4. Byť vrahom je práca snov. Niesi sama.

    OdpovědětVymazat