pondělí 21. března 2016

Would You Rather

*Pewdiepie's voice* Welcome to another episode of Be Deep With Me!

Takže allahu akbar všichni!



Vítám Vás po nějaké době u dalšího článku. (yaaay)
Napadlo mě, že by nebylo na škodu udělat pokračování, docela to mělo úspěch a mě to baví.
A protože nemám s kým své polemizování sdílet, jelikož jsem to zkoušela s mámou a ta říkala, že jí ty otázky cituji "psychicky vyčerpávaj", protože nejsou tak dobře složené, jak by si představovala, nebo spíš můj překlad stojí za hovno, tak se mými oběťmi stáváte právě Vy, congraa.

Ovšem dnes zkusím něco jiného, ale vlastně hrozně podobného. Už nebudu hledat deep otázky všude různě na netu, ale jednoduše k tomu použiju aplikaci, která se jmenuje Either a je všude možně volně ke stažení. 
Já jsem si ji našla na netu za free, ať můžu zároveň psát sem, takže pak dolů hodím odkaz, abyste to mohli třeba zkusit taky. 

Jde vlastně o to, že se vám ukážou dvě možnosti a pak už je to jen klasika "would you rather" tedy v překladu "co bys radši" a pokaždé, co vyberete nějakou možnost se vám navíc ukáží procenta aneb kolik lidí zvolilo tuhle a tamtu možnost. Mé vysvětlovací skills levl lampa. No, snad se chápeme.

K pokračování mě dokopala jedna osoba (hi babe) a celkově mi to přišlo jako dobrý nápad, když jsem na to koukala u MadBros. Sice to asi nevyzní a nebude tak dobře vypadat jako ve videu, ale musíme se spokojit s tím, co máme hah. Uvidíme, jak to půjde a kolik toho bude, nebudu sem dávat otázky jako "Banán nebo hruška", protože tohle je na hovno. A banán.
Takže jdeme na to.





1)

Ok nesmějte se, se svým rozhodnutím jsem se možná trochu unáhlila, jelikož jsem to pochopila jinak.
Hmm, když si to rozeberem tak, na ten smrad z hoven si zvykneš žejo a nijak ti to neublíží, ale představa, že celej život už necejtíš nic jinýho a všechno ti to připomíná, tak to nevím no. A druhá možnost, brala jsem to tak, že je to škodlivý, nadejcháte se toho, vnitřně vám to dost ublíží a taky to teda není nějak extra super, pokud vám něco vybouchne přímo u xichtu. Takže záleží na okolnostech, vybrala bych asi druhou možnost pouze v případě, že se mi nic nestane, jinak by to mohlo být i celkem zajímavej job.




2)

Obojí je svým způsobem skvělý, protože můžu vidět kousek budoucnosti a jelikož se dá budoucnost změnit a ovlivnit takže, kdyby to bylo nějaký hrozný, můžu to zvrátit.
Sice jsem tak egocentrická, že bych nejspíš zvolila sebe, ale zase já prostě v sebe samu věřím, takže se chci nechat překvapit tím, co pro mě život přichystá, ať už to bude dobrý či špatný (doufám, že dobrý, jinak budu dělat Ivetce předskokanku) a jsem připravena tvrdě makat a dělat všechno pro to, aby to za to stálo. 
A třeba kdo ví...byla bych zklamaná z toho, jakej člověk se ze mě stal, byla bych bezďák nebo něco, ále mohla bych to zvrátit.
No, ale necháme to na těch děckách, protože by mě opravdu zajímalo, jaké budou moje děti, teda, pokud se někdy dokopu k tomu, si nějaké udělat, protože ew a asi bych se nepřenesla přes to, kdybych měla nějaké potraty, jako většina dnešní populace, zdravím twitter a fejsbuk, brala bych to jako fatální selhání a myslím si, že kdybych potkala sebe, tak to chování, charakter a další můžu změnit, zatímco, když si najebu děcka, tak to asi jen tak nedám pryč, nebo se toho nezbavím žejo, takže se přikláním k druhé možnosti, je lepší vědět, jestli si je dělat nebo ne lol, chápete.
Výsledek je 69%: 39%





3)

V poznámkách je napsáno, že u první možnosti nemůžete zavolat policii a u druhé možnosti, nemůžete ty sourozence přesvědčit o opaku.

U první možnosti, asi bych s tím nedokázala žít, nemoct to nahlásit, svěřit se by bylo asi na hovno, protože většinou matky jsou takové, že tomu dítěti nevěří, nebo s tím stejně nic neudělají a když už tak jste v tom stejně sami, vy a váš psychický stav, který už se z toho prostě nezotaví.
Za to u druhé možnosti, no tak přežiju pár spratků...podle toho, co se pod tím "nesnášet" skrývá, pokud by mě šikanovali, dělali naschvály atd. nebo prostě jen "nesnášeli", no ale každopádně dá se to přežít, možná vaše duše a psychický stav taky zkrášlí nějaké ty šrámy, ale vyrostete, odstěhujete se, vypadnete a už ty potraty nemusíte nikdy vidět, volím tedy druhou možnost.
Výsledek: 37%: 63%




4)

Když vám ji rozmrdá slon, tak v podstatě v té chvíli nic neucítíte, ale asi nepřežijete, protože pravděpodobně by to neskončilo jen u nohy, ale rozsed by vám všechno.

Quick tip: Vyhlídněte si někoho, kdo vypadá jako Halina a můžete trénovat, jaká je to asi bolest.

No dejme tomu, že by to byla teda jenom noha, no tak buď bych chcípla, nebo by ta noha byla na sračky a nešla zachránit. 
Za to u lva, wait...ta noha by byla taky na sračky, pochybuju, že paní lvová příjde, trošičku si uždíbne a odejde, ew a koukat na tu nohu na hadry, krev a cejtit tu bolest, ee kámo ee, ale zas na druhou stranu by se dala možná zachránit, popřípadě by vám místo ní přišili třeba další ruku.
Někdo v komentářích: "Vybírám lva, protože to by se líp vyprávělo"
Já beru Halinu, tedy první možnost.
Výsledek: 59%: 41%




5)

Teď něco funny, aby se nám neuvařil mozek.
V ani jednom z možností nežeru, protože krysí ocásky a přejetí mývalové, ale uznávám, že hranolky z mekáče mi připadaj jako nejvíce poživatelné, no zatímco hovna sice smrděj, ale když jsem koukla, co to je ten "whopper", tak bych se z toho zgrcala i když bych neměla.
Výsledek: 52%: 48%




6)

Hezký a těžký.
Zpočátku jsem myslela, že nezvolím ani jedno, ale když tak přemýšlím, zvolila bych první možnost.
Nevím, jestli je to do toho zahrnuto, ale když uděláte něco blbě, tak se můžete vrátit a napravit to, ale třeba prožijete krásnej den/jeden z nejlepších v životě a můžete se vrátit a prožít ho znova, nebylo by to super?
To druhý je takový...no...mám ráda, když si sny plním.
Příklad: Bude se mi zdát, že jsem ojela Zemana. Bude supr čupr to řídit a pak si to pamatovat, ale budu z toho mít úplnou píču, nic s tím nedokážu a lidem, kteří si jedou takový to "omg, dneska se na mě crush usmál a přitom ani neví, že existuju" by to vážně neprospělo a byli by ještě dementnější než teď, věřte mi.
Výsledek: 56%: 44%





7)


Poznámka: Druhá možnost z vás nedělá hrdinu, který vyhrál, nebo to, že zabijete sami sebe, prostě jste poslední oběť.

Nikdy jsem nechtěla bejt v ničem první, radši si vždycky počkám na výkon ostatních, nebo teda na to, co se má stát a pak jdu až na řadu já, což uznávám i v tomto případě.
Jasně, většina si řekne, že by aspoň nemuseli koukat na to, jak umíraj ti ostatní a měli by to rychle za sebou. Ani to ale nezmění můj názor.

Přiznám se, že 90% nočních můr, které mám se točí okolo druhé možnosti. Jelikož možná víte a možná ne, jsem mega fanda zombíků, přeju si, ať jednoho dne nastane apokalypsa a zkrátka miluju všechno okolo toho, započítám do toho i horory, jsem velice náročný divák. 
No a tudíž to probíhá vždycky tak, že v tom snu jsem s nějakou skupinkou, většinou teda rodina, pak se rozhodnu, že pojedu pro lidi, které miluju, kteří bohužel bydlí někde úplně v prdeli, postupně začnou všichni chcípat, já to těžce snáším, ale snažím se bojovat do úplného konce, vždycky to skončí tak, že dejme tomu, když vezmeme tu apokalypsu, se na mě sesype tuna zombíků a já jsem bez zbraní a už se nedokážu bránit, začnou mě žrát a v tom se s křikem, s hrůzou v očích, se slzami a celá upocená probouzím hah. Čekali jste, že se mi zdaj spíš nějaké porny sny, viďte? No to taky, ale to je zas jiná kapitolka.
Výsledek: 50%:50%, asi o tisíc lidí víc se přiklání k druhé možnosti



Tady to asi utnu, vážně jsem chtěla, aby to bylo delší, protože mě to vážně bavilo, ale po zjištění, že tam může přidávat otázky každej druhej kretén, to nemá opravdu smysl. Už hodinu klikám a snažím se najít něco, co by stálo za vyjádření, ale nic nenacházím. 
Tudíž držte se jednoho hesla: Matky mají vždycky pravdu!
Mějte se fanfárově a zase někdy příště ♥

Odkaz na hru: http://either.io































































Žádné komentáře:

Okomentovat